SHINE

SHINE är namnet på pingstkyrkans ungdomsarbete i Halmstad.
 

(*Vi har sommaruppehåll från de vanliga ungdomskvällarna, men träffas hemma hos varandra istället på fredagskvällar under veckorna 27-31. Hör av dig till Kristofer Almroth, 073-785 42 82 om du vill haka på.)

Vill du ha en rolig fredagskväll tillsammans med andra ungdomar så är du välkommen att haka på oss!

Varje fredag klockan 19 träffas vi på Hungry Moses. SHINE är en samling för ungdomar i högstadiet och gymnasiet. Alla är välkomna! Fokus för kvällen är att vi ska ha kul och lära känna både varandra och Gud bättre.

Vi börjar med att mingla och prata av oss lite. Sen fortsätter vi med ett ungdomsmöte, där vi sjunger lovsånger till Gud och lyssnar till undervisning från Bibeln. Därefter fikar vi och hänger på Hungry Moses så länge vi orkar.

SHINE brukar vara slut runt kl 23.

Varmt välkomna!

LIGHTHOUSE

En gång per termin har vi ett stort ungdomsmöte som kallas LIGHTHOUSE. Då har vi fullt fokus på Gud och lägger mycket tid på bön och lovsång.

Sen efteråt hänger vi på Moses, fikar och har det riktigt gött tillsammans.

TASTE

Samarbetet mellan alla ungdomsarbeten i Halmstads kyrkor kallas TASTE.

Vi har en stor satsning per termin, men utöver det försöker vi ha ett par tillfällen ytterligare per termin för för att bygga gemenskapen mellan våra kyrkor och att ungdomarna ska se att det finns många kristna.