SOMMAR-KIDS

Vi har en kontaktlista för dig som förälder där vi skickar ut information om det som rör KIDS. Vill du vara med på listan eller undrar du över något så skicka ett mail till "kidshalmstad@gmail.com". 

Sommaravslutning

Den 31 maj kl 13.00 träffas vi vid grillplatsen på ängen vid västra stranden. Kyrkan fixar grillen så får man ta med sig det man vill äta. Vi har lite skönt häng och några coronaanpassade aktiviteter. Varför inte bada lite?

Digitala träffar i juni (och hela sommaren?)

Vi bjuder in barnen till digitala träffar på söndagar kl 10.00 via ett program som heter ZOOM. För att få en inbjudan till detta kontakta Kristofer Almroth

Barnläger

Den 26-28 juni har vi ett barnläger för barn födda år 2012 och äldre. För mer info och anmälan gå till KIDS Summer Camp

Familjeträffar

I sommar ses vi vid två tillfällen, även det vid grillplatsen på ängen vid västra stranden och med samma upplägg som sommaravslutningen.

- 19 juli kl 16.00

- 9 augusti kl 16.00
 

KIDS-Anywhere

Vi sänder inspelade program av KIDS som ni kan titta på hemifrån. 

Start när ni vill, men de släpps kl 10 på söndagar HÄR

Skicka gärna en hälsning till de andra KIDS-barnen som vi kan visa i klippet, antingen en bild, en text eller ett kort filmklipp.

Maila ditt bidrag till "kidshalmstad@gmail.com"

Vi har gudstjänster som vanligt på söndagar, men inga samlingar för barnen i samband med dessa, i dessa coronatider.

KIDS

Varje söndag är det KIDS i kyrkan. KIDS är en söndagsskola för barn från 4 år och uppåt. Barnen är med första delen av gudstjänsten och därefter går de till storsamling i café Hungry Moses. Storsamlingen är för alla barn och här är det mycket sång och musik, men även tävlingar och bibelundervisning. Barn under 4 år är välkomna till storsamlingen, men måste ha med sig en vuxen. Efter storsamlingen går barnen till sina respektive grupper (SMALL, MEDIUM & LARGE) där man får prata dagens tema, be och hitta på någon aktivitet. Barn under 4 år får följa med de vuxna tillbaka in till gudstjänsten. Det finns ett lekrum för de mindre barnen i anslutning till gudstjänstlokalen.

SMALL är för barn som är 4-6 år. De har sina samlingar i barnrummet man går in i längst ner festvåningen. Man brukar kunna välja på pyssel eller aktivitet. Det blir även fruktstund.

MEDIUM är för barn som är 7-9 år. Denna grupp träffas i ena delen av stora lekrummet i festvåningen. Man brukar kunna välja på pyssel eller aktivitet. Det blir även fruktstund.

LARGE är för barn som är 10 år och uppåt. Gruppen träffas på Hungry Moses. I gruppen Large fokuserar vi på bibelkunskap och kristen tro och dess betydelse för oss idag. Samtal och bön är en viktig del i denna grupp.

 

Söndagsskolan bedrivs till största delen under terminerna och gör uppehåll några veckor kring årsskiftet.

 

Under sommaren har vi en enklare variant av KIDS, utan flera grupper.

Alla är välkomna, oavsett om man har en tro eller inte.