top of page
Pingstkyrkan.png
LP-text.png
PMU.png

Är Du vår nya medarbetare?

 

Pingstkyrkans sociala arbete växer och har nu varit igång i drygt 6 år. Vårt sociala arbete består idag av en öppen dagverksamhet - Lp-kontakten. Vi har öppet tre dagar i veckan och möter mellan 60-80 besökare vid varje öppet tillfälle.

Vi serverar där gratis frukost och lunch samt delar ut matpaket och bröd. Vi erbjuder även duschmöjligheter och nya underkläder. Man kan också få samtalshjälp och hjälp i kontakt med myndigheter mm.

De som kommer till oss är en stor blandning av människor som upplever ett utanförskap. De är alla människor med någon form av psykisk ohälsa. Det är ensamma människor, unga som äldre. Det är invandrare och hemlösa. Det är de som är ekonomiskt svaga, arbetslösa och människor med alkohol och narkotikamissbruk.

För drygt 1 år sedan startade vi tillsammans med PMU en Second Hand butik. Genom vår PMU Second Hand erbjuder vi de som besöker vårt sociala arbete och önskar komma vidare arbetsträning och sysselsättning. Detta ser vi som en möjlighet att få nya rutiner, bryta mönster och hitta en väg in på arbetsmarknaden.

 

Vårt behov är en person som kan vara en länk mellan vårt Lp-arbete och vår Second Hand. Det är en person med hög social kompetens  och empati och som också är villig att arbeta både socialt och praktiskt.

  • Vi önskar att du ska finnas med på Lp-kontakten, bygga relationer, ta del i arbetet och sedan ta med dig de som visar intresse till PMU Second Hand.

  • Vi önskar att du ska finnas med som handledare och stötta, leda och praktiskt delta i arbetsträningen på PMU Second Hand för de som är från Lp.

  • Vi önskar att du ska jobba med personliga samtal och coaching.

  • Vi önskar att du ska vara en medvandrare och ge våra volontärer/arbetstränande den vägledning och hjälp de behöver för att ta steg framåt och komma vidare.

 

Vi tänker oss en heltidstjänst som börjar som en projektanställning under 1 år. Vi vill att du delar vår tro och våra värderingar.

 

 

För mer information kontakta:

Sten Strömbom - ansvarig för Pingstkyrkans sociala arbete

Tel. 070-650 56 25

sten.strombom@telia.com

Amadeus Ringbäck - butikschef på PMU Second Hand

Tel. 0724-010681

Amadeus.ringback@pmu.se

Ansökan: Välkommen att skicka din ansökan till:

Lukas Carlsen - Föreståndare Pingstkyrkan Halmstad

Lukas.carlsen@halmstad.pingst.se

 

Ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden.

Tillträde enligt överenskommelse och tidigast april 2023.

bottom of page